Ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, “ντόπαρε” την ομάδα ενόψει Ιωνικού, τονίζοντας πως στηρίζει και εμπιστεύεται τους παίκτες.

Το προσεχές ματς με τον Ιωνικό είναι κομβικό για τον Ατρόμητο και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Γιώργος Σπανός θέλησε να «φτιάξει» το κλίμα. Έτσι παραβρέθηκε την Πέμπτη στο καθιερωμένο εβδομαδιαίο γεύμα του ποδοσφαιρικού τμήματος και μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

«Η βαθμολογική μας θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική σας αξία. Αυτό το ξέρουμε εμείς και κυρίως το λένε όλοι, που αναγνωρίζουν ότι η θέση του Ατρόμητου και η δική σας δεν είναι για εκεί. Είστε όλοι σας εξαιρετικοί παίκτες και είναι θέμα χρόνου να το δείξετε και στο γήπεδο. Σας πιστεύουμε απόλυτα. Έχουμε αδικηθεί αγωνιστικά κι όχι μόνο, αλλά δεν θα το βάλουμε κάτω», τους είπε μεταξύ άλλων.

«Σας στηρίζουμε και σας εμπιστευόμαστε ότι μπορείτε να γυρίσετε. Είναι στο DNA μας να παλεύουμε και να πηγαίνουμε κόντρα σε όλα αυτά και έτσι έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια. Να είμαστε όλοι μια γροθιά και οι νίκες θα έρθουν. Πάμε γερά!», είπε ακόμη στους παίκτες ο Σπανός.