Στον Άρη αναζητούν έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Γιάννη Φετφατζίδη, για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σύμφωνα με την οποία οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν σοβαρά την προοπτική συνεργασίας με τον Έλληνα άσο.

Ο «Φέτφα» αποτελεί ποδοσφαιρική αδυναμία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος δείχνει θετικός για την επιστροφή του στην ομάδα.
Προϋπόθεση, όμως, αποτελεί να λύσει το συμβόλαιό του με την Αλ Σαϊλίγια ο παίκτης, ώστε να υπογράψει ως ελεύθερος άμεσα, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Ο Φετφατζίδης φέρεται να μην είναι ευτυχισμένος με τη ζωή στην Αραβική Χερσόνησο και θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, παραμένει το θέμα της απόκτησης κεντρικού μέσου, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν συμφωνήσει με τον Βλαντιμίρ Νταρίντα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και να απομένει το «Ο.Κ.» της Χέρτα Βερολίνου για την έλευσή του στην Ελλάδα για τα διαδικαστικά.