Στο πλαίσιο της μεταγραφικής ενίσχυσης που ψάχνει η Μπενεβέντο, οι επιτελείς της ιταλικής ομάδας εξετάζουν και την περίπτωση του Ομάρ Ελ Καντουρί, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα δημοσιεύματα της χώρας.

Μία ακόμη εντός έδρας ήττα, η έκτη στη σεζόν, στάθηκε η αφορμή για να ενεργοποιήσει τους επιτελείς της Μπενεβέντο να κινηθούν με μεγαλύτερη ταχύτητα στη μεταγραφική αγορά. Μέσα στα ονόματα που φαίνεται πως απασχολούν τους επιτελείς της ομάδας είναι και αυτό του Ομάρ Ελ Καντουρί δεδομένης της προϋπηρεσίας και μεγάλης εμπειρίας που έχει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η Μπενεβέντο εξετάζει την υπόθεση Ομάρ Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός, πρώην της Νάπολι αγωνίζεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και μπορεί να αποτελέσει μια έγκυρη επιλογή…».

Από την άλλη, ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας, ωστόσο, μοιάζει και φέτος εγκλωβισμένος στους τραυματισμούς του. Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ εκπνέει στο τέλος της σεζόν, αν και αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμπεριληφθεί όρος για έναν επιπλέον χρόνο και μένει να φανεί τι θα συμβεί…

Σε κάθε περίπτωση είναι ένα μεταγραφικό σενάριο, ορμώμενο από την Ιταλία, που καταγράφεται σε μία περίοδο που ο ΠΑΟΚ κοιτά αποκλειστικά και μόνο τον Παναθηναϊκό και την υπόθεση πρόκριση!