Ο Ισπανός οπισθοφύλακας πάτησε το πόδι του στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έπειτα να ανακοινωθεί από το τριφύλλι.

Η μεταγραφή του Αντονίτο στον Παναθηναϊκό θα είχε ολοκληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ωστόσο, η υλοποίησή της καθυστέρησε εξαιτίας του προσωπικού θέματος του Τσάβι Ρόκα και στην συνέχεια εξαιτίας ενός γραφειοκρατικού προβλήματος που αντιμετώπισε ο παίκτης στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης την Τετάρτη.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν δεδομένη και ποτέ δεν υπήρξε θέμα ή… μονομαχία του Τριφυλλιού με άλλη ισπανική ομάδα.

Τελικά, ο έμπειρος άσος, πάτησε Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής με πτήση από την Μαδρίτη. Αφού τηρήσει το πρωτόκολλο για όσους έρχονται στην χώρα μας από το εξωτερικό, στην συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει για δύο χρόνια και θα ανακοινωθεί.

Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αντονίτο συμμετείχε κανονικά στις υποχρεώσεις της Βαγιαδολίδ, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιθανότατα να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη.

Όπως έχουμε αναφέρει, ο Ισπανός μπακ δεν έρχεται για να συμπληρώσει απλά το δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας αλλά για να χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας και να… παλέψει για αυτή με τον Φακούντο Σάντσες.