Το όνομα του Νίκλας Ελιάσον έκανε την επανεμφάνιση του στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ με τους Σουηδούς να αναφέρουν πως η υπόθεση του δεν είναι καθόλου εύκολη όχι μόνο για την ελληνική ομάδα, αλλά και για συλλόγους της Allsvenskan.

Όπως αναφέρουν στη Σουηδία, η Ένωση και όχι μόνο ενδιαφέρονται για τον 27χρονο winger, ωστόσο η υπόθεσή του δεν είναι εύκολη όχι λόγω του παίκτη, αλλά της ομαδας. Ο ακραίος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι με τη γαλλική ομάδα που δεν δείχνει πρόθεση επί της παρούσης να τον παραχωρήσει. Ή πιο σωστά να τον δώσει με μικρό αντίτιμο, πράγμα που καθιστά την αποστολή της Ένωσης, αλλά και των υπόλοιπων μνηστήρων του παίκτη εξαιρετικά δύσκολη.

Την περασμένη σεζόν ο Ελιάσον έπαιξε με τη Νιμ στη Ligue 2 έχοντας μια πολύ καλή χρονιά με 36 συμμετοχές, επτά γκολ και επτά ασίστ.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι δαπανώντας το ποσό των 3 εκατ. ευρώ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο στον γαλλικό σύλλογο επιθυμούν να βάλουν ένα ικανοποιητικό ποσό στα ταμεία τους.