Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, είπε το δικό του «αντίο» στον Παναθηναϊκό ευχαριστώντας άπαντες μέσα στον σύλλογο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο Συλαϊδόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε το τριφύλλι μετά από 6 χρόνια.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο βρέθηκε στην πρώτη ομάδα, αρχικά στο τιμ των συνεργατών του Λάζλο Μπόλονι και κατόπιν ως υπηρεσιακός πρώτος προπονητής σε τρία ματς, απέναντι στον ΟΦΗ, τον Αρη και τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Συλαϊδόπουλος:

«Μετά από 6 χρόνια η συνεργασία μου τον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Με το παρών μήνυμα θα ήθελα ευχαριστήσω, όλους τους παίκτες από την Ακαδημία ως την πρώτη ομάδα, τους συνεργάτες- συναδέλφους και υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ για την συνεργασία σας και την υποστήριξη σας από την πρώτη μέρα που με υποδεχτήκατε στον σύλλογο. Ο καθένας από εσάς, υπήρξε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μου τα προηγούμενα χρόνια.

Είμαι ευγνώμων προς τον σύλλογο και τους ανθρώπους του (γιατί για μένα ο σύλλογος είναι οι άνθρωποι του) για την εμπιστοσύνη που εισέπραξα και την εξελικτική μου πορεία τόσο σαν προπονητής, αλλά πολύ περισσότερο σαν άνθρωπος,μέσα σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό.

Αντλώ χαρά γνωρίζοντας ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά από τα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία να βρίσκουν ρόλο και να γίνονται σημαντικοί για την πρώτη ομάδα και τον σύλλογο.
Σήμερα ολοκληρώνεται τυπικά η επαγγελματική μου σύνδεση με τον σύλλογο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να αλλοιώσει ούτε το 1% της συναισθηματικής σχέση μου προς όλους εσάς.

Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο, καλή συνέχεια σε όλους…»