Ο Μάρκο Λιβάγια φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Φενέρμπαχτσε, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα πιέζει για να τον κρατήσει, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα.

Το φλερτ της Φενέρμπαχτσε με τον Λιβάγια είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Η τουρκική εφημερίδα «Fotomac» υποστηρίζει ότι ο Κροάτης είχε φτάσει σε συμφωνία την Φενέρμπαχτσε αλλά την ίδια στιγμή επισημαίνει ότι ο Μάσιμο Καρέρα πιέζει για την παραμονή του.

Οι Τούρκοι αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Ο ελληνικός Τύπος μοιράστηκε την είδηση ότι ο Κροάτης επιθετικός, Μάρκο Λιβάγια είναι ένας εκ των υποψηφίων στόχων της Φενέρμπαχτσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιβάγια και η ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το 2021, έως και το 2023. Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, θέλει να βελτιώσει τον τρέχον μισθό του Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός επίσης θέλει το ίδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός που άσκησε πίεση στην διοίκηση της ΑΕΚ να μην αφήσει τον παίκτη.

Άλλες πληροφορίες συνδέουν τον Λιβάγια και τη Φενέρμπατσε. Η τουρκική ομάδα πρόσφατα πούλησε τον Μουρίκι και πήρε ένα σημαντικό ποσό, ο υποψήφιος στόχος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, με τον οποίο είχε γίνει προκαταρκτική συμφωνία έναντι 2 εκατ. ευρώ».