Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως έφτασε σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και έτσι τα τμήματα των ακαδημιών του τριφυλλιού, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κανονικά την Παιανία!

Όπως ενημέρωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός, οι πράσινοι έφτασαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, προκειμένου οι ακαδημίες του «τριφυλλιού» να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την Παιανία.

Η σύμβαση είχε λήξει το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές είχαν μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Αρχικά, υπήρχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Γιώργου Βαρδινογιάννη αναφορικά με την χρήση της Παιανίας από την ακαδημία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είχε ζητήσει 50% αύξηση του ποσού που δινόταν μέχρι πρότεινος, πράγμα που θα οδηγούσε την πράσινη ακαδημία στην εύρεση νέας… κατοικίας.

Τελικά, οι δύο πλευρές βρήκαν μία κοινή συνισταμένη και έτσι οι ακαδημίες τριφυλλιού θα συνεχίσουν να προπονούνται και να αγωνίζονται στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Φυσικά, αυτή είναι μια πολύ καλή είδηση, καθώς στην Παιανία οι εγκαταστάσεις είναι ιδανικές έτσι ώστε να… βγουν νέα πράσινα ταλέντα και να συνεχιστεί η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο πράσινο στρατόπεδο.