Μετά από πολλά χρόνια αντιπαλότητας, οι τόνοι έπεσαν και στον Βόλο υπήρξε συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη-Αχιλλέα Μπέου.

Παρότι οι σχέσεις των δύο ανδρών ήταν για χρόνια τεταμένες, φαίνεται πως πλέον βαδίζουν σε διαφορετικό δρόμο.

Ο δήμαρχος Βόλου επιβεβαίωσε τη συνάντηση με τον πρόεδρο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, που κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ανήμερα του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή και πιθανότατα πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μιλώντας στην εκπομπή Clasico του ραδιοφωνικού σταθμού “Βόλος 9,86, ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε:

«Θα επιβεβαιώσω ότι συναντήθηκα με τον κ. Μαρινάκη, γιατί δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Είναι μία συζήτηση σε προσωπικό επίπεδο και επιτρέψτε μου πράγματα που είναι σε προσωπικό επίπεδο να μην τα δημοσιεύω. Δεν είμαι απ’ αυτούς που κάνουν εφέ, επειδή μίλησα με τον Μαρινάκη, τον Σαββίδη, τον Μελισσανίδη ή τον Αλαφούζο».

Ο Δήμαρχος Βόλου ρωτήθηκε επίσης για το αν η φερόμενη αποκατάσταση των σχέσεών του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετίζεται με την ΕΠΟ και το κομμάτι της διαιτησίας, αρκούμενος να απαντήσει ότι:

«Δεν μπορώ να σας πω, ψάξτε άλλον, όπως ο Δημήτρης (σ.σ. Πέγιος), που βγάζανε φωτογραφίες, όταν πήγαιναν στο Πασαλιμάνι και μίλαγαν με τον θυρωρό και νόμιζαν ότι έκαναν κάτι. Οι μεγάλοι άνθρωποι, οι μεγάλοι επιχειρηματίες, όταν περνάνε κάποια χρόνια και έχουν κοινά συμφέροντα, έχουν κάποιο σημείο επαφής. Σε τι βαθμό είναι αυτό το σημείο επαφής, το κρατάω εγώ. Είχαμε μία συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο με τον κ. Μαρινάκη και ήμασταν οι δυο μας, κανένας άλλος».

Επιπλέον ο ισχυρός άνδρας του ΝΠΣ Βόλου τοποθετήθηκε και για την κόντρα που υπάρχει στην ΕΠΟ μεταξύ του προέδρου Τάκη Μπαλτάκου και του εκτελεστικού διευθυντή Ιάκωβου Φιλιππούση: «Η κατάσταση στην ΕΠΟ αυτή τη στιγμή αποτελεί μία παθογένεια και θέλω να ελπίζω ότι μπορεί να βρεθεί λύση, είτε να συνυπάρξουν είτε να φύγει κάποιος. Αυτό δεν θα το αποφασίσω εγώ, αλλά δεν θα πω τι ειπώθηκε στη συνάντηση που είχα με τον κ. Μαρινάκη».