ΠΑΟΚ και Φορτούνα βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Κάλεντ Νάρεϊ, με τους Γερμανούς να σημειώνουν πως ο Δικέφαλος μοιάζει να είναι «καυτός διεκδικητής», την ώρα που ο προπονητής φωνάζει πως «θα χάσουμε σε ποιότητα».

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον των Γερμανών το «μπάσιμο» του ΠΑΟΚ για τον Κάλεντ Νάρεϊ. Μάλιστα, ο 27χρονος Γερμανός εξτρέμ θα μπορούσε να είναι μία λύση σωτηρίας για τη Φορτούνα και να αγωνιστεί ως δεξί μπακ δεδομένου του τραυματισμού που υπέστη ο βασικός δεξιός οπισθοφύλακας της ομάδας, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά!

Και αυτό γιατί όπως σημειώνουν τα ΜΜΕ της χώρας και ο Τύπος που πρόσκεινται στην Φορτούνα, ο ΠΑΟΚ μοιάζει να είναι ένας «καυτός διεκδικητής» του 27χρονου και ως εκ τούτου να ανατρέψει τα σχέδια της ομάδας. Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα σημειώνει ο προπονητής της Φορτούνα, Νταβίντ Τιουνέ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα χάσει σε ποιότητα, αν και εφόσον αποχωρήσει ο Νάρεϊ:

«Αυτή τη στιγμή είναι μαζί μας. Αλλά αν φύγει, τότε φυσικά θα πρέπει να απευθυνθώ στον Κλάους Άλοφς και να του πω ότι χρειάζομαι αντικαταστάτη. Πρέπει να του το πω ανοιχτά. Και κατόπιν θα πρέπει να γίνει γρήγορη κίνηση με την αποζημίωσή του. Αν φύγει ο Νάρεϊ, θα χάσουμε σε ποιότητα. Και κάποια στιγμή πρέπει -επίσης- να ορίσουμε στόχους. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι θέλουμε. Θέλουμε να κινούμαστε ψηλά, να είμαστε κάπου στη μέση ή να κοιτάμε πίσω;».