Την έναρξη της συνεργασίας της σε επίπεδο ακαδημιών με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ανακοίνωσε η διοίκηση της Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

«Μεγάλης σημασίας συμφωνία συνεργασίας  για τον ΑΣ Αναγέννηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επίπεδο Ακαδημιών, επιτεύχθηκε και πιστοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Μαϊου.
 

Συγκεκριμένα το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας και εκ των αρμοδίων για τις υποδομές ποδοσφαίρου, μαζί με τον υπεύθυνο ακαδημιών του συλλόγου Μάκη Κατσιαβρά και τον προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και της Κ17 Γιάννη Ποντίκα, μετέβησαν στην Θεσσαλονίκη.
 

Εκεί συναντήθηκαν με τον υπεύθυνο ακαδημιών και ανάπτυξης ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Πουριοτόπουλου όπου σε άριστο κλίμα συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας των δύο συλλόγων.
 Αυτή θα περιλαμβάνει την υπαγωγή της Ακαδημίας της Αναγέννησης στο πλάνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σ’ ο,τι αφορά  σε θέμα ανάπτυξης των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων της Ακαδημίας. Επίσης την παροχή τεχνογνωσίας και στους προπονητές των “κιτρινόμαυρων”.
 

 

Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έδειξαν ενημερωμένοι για το έργο που επιτελείται τα τελευταία χρόνια από τους ανθρώπους του ΑΣ Αναγέννησης και δήλωσαν χαρακτηριστικά ότι σε λίγο καιρό οι ακαδημίες με τα δύο προπονητικά κέντρα που θα διαθέτουν θα είναι από τις πιο αξιοζήλευτες στην Ελλάδα.
 

Γεγονός που παρακίνησε ακόμη περισσότερο να ασχοληθούν με την Αναγέννηση.»

ΜΕ ΤΙΜΗ ΤΟ ΔΣ

ΤΟΥ ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1904