Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μίλησε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του, ενώ τόνισε πως η ΑΕΚ θα κάνει ότι μπορεί για να καλύψει την διαφορά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0:

Για την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Χάσαμε με 3-0, δεν είναι αποδεκτό και μας πονά πολύ. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Σιμόες και τον Μάνταλο, αν σκοράραμε εκεί θα ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν το κάναμε και όταν δεν τα καταφέρνεις απέναντι σε μια τόσο δυνατή ομάδα, αυτή θα σε τιμωρήσει».

Για την κακή εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο: «Ήρθαμε με θετικό πνεύμα, ο προπονητής προσπάθησε να μεταφέρει θετική ενέργεια. Έχει αλλάξει κάποια πράγματα και χρειάζεται χρόνος για να προσαρμοστούμε, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε να χάνουμε με 3-0. Δεν μπορούμε όμως να κλαίμε. Η διαφορά είναι μεγάλη πλέον, αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει και θα παλέψουμε για κάθε ματς που απομένει».

Για το πόσο εύκολο είναι να αντιστρέψει η ΑΕΚ την εικόνα της: «Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει να το αποδεχτούμε και αμέσως από το επόμενο ματς να δείξουμε βελτίωση».

Για το αν έχει παρουσιάσει στην ΑΕΚ τον καλύτερο εαυτό του: «Φυσικά θέλω και μπορώ να δείξω περισσότερα. Θα με βοηθούσε να παίζω περισσότερο και να αποδίδω καλύτερα. Όσα περισσότερα παιχνίδια έχεις τόσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις και παρουσιάζεσαι καλύτερος. Όταν μου ζητείται θέλω να δίνω το καλύτερο».