Για την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Τάτσης, υπογραμμίζοντας πως θα τα δώσουν όλα για να ξεκινήσουν ιδανικά την νέα σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την άφιξή του στην ΑΕΛ: «Βρήκα μια ομάδα με αρκετούς τραυματίες παίκτες. Η διακοπή βοήθησε να επιστρέψουν νωρίτερα. Θα έχουμε μερικές μέρες παραπάνω για να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να μπούμε καλά με την νέα χρονιά, αφού αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα».

Τι πρέπει να έχουν οι παίκτες για να έχουν θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον ΠΑΟΚ: «Μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα παίξει η ψυχολογία. Οι παίκτες είτε αυτοί που θα είναι στην ενδεκάδα είτε αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο να παίξουμε με πάθος».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο στόχος του είναι συγκεκριμένος, θα προσπαθήσει να μας αντιμετωπίσει με ότι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει. Περιμένω μια ομάδα με τον συγκεκριμένο στόχο που έχει και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτή την κατάσταση».