Τα σενάρια που είχαν δημιουργηθεί αναφορικά με το μέλλον του ήταν πολλά και από ό,τι φάνηκε είχαν επίσημη βάση. Ο επί 6 χρόνια ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, αποχαιρέτησε επίσημα την ομάδα που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση του στα social media.

Ο Νορβηγός κάνει λόγο για την πιο δύσκολη ανάρτηση που έχει κάνει ποτέ του, ενώ ευχαριστεί ξεχωριστά την διοίκηση, τους νυν και πρώην συμπαίκτες του αλλά και τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά, ο οποίος αναφέρει πως πάντα ήταν στο πλευρό του και στα εύκολα και στα δύσκολα.

Τέλος, ο πολύπειρος δεξιός μπακ, που υπηρέτησε ως αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τα τελευταία 1-2 χρόνια, τόνισε πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Αθήνα και ο Πειραιάς κατέχουν ένα κομμάτι της καρδιάς του, ενώ έκλεισε το μήνυμα του αφήνοντας να εννοηθεί πως το κεφάλαιο Ολυμπιακός δεν έκλεισε οριστικά για εκείνον.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Νορβηγός στην ανάρτηση του:

Αυτή είναι η πιο δύσκολη ανάρτηση που έχω κάνει ποτέ. Πρώτα απ ‘όλα: Ήταν τιμή να είμαι αρχηγός για αυτού του τεράστιου συλλόγου – Ειδικά αυτή τη σεζόν όπου είχαμε την καλύτερη περίοδο στην πρόσφατη ιστορία μας.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτήν την τελευταία ανάρτηση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης: Χάρη σε αυτό το κλαμπ μερικά από τα μεγαλύτερα όνειρά μου ως αθλητής έχουν γίνει πραγματικότητα. Έχω κερδίσει πρωταθλήματα, τρόπαια, έπαιξα στην Ευρώπη ως αρχηγός ενός κορυφαίου συλλόγου στην Ευρώπη. Τώρα ήρθε η ώρα να χωρίσουν οι δρόμοι μας και το γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια μου. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο προνομιούχος ήμουν για να παίξω και να διευθύνω αυτήν την ομάδα. Τα τελευταία 6 χρόνια ήταν μια καταπληκτική περιπέτεια. Και θα λατρεύω κάθε στιγμή από αυτά.

Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για τη συνεχή εμπιστοσύνη του σε μένα – Κανένας άνθρωπος δεν έχει εργαστεί πιο σκληρά για αυτό το κλαμπ και η αιώνια αγάπη του χρησιμεύει ως ένωση σε οποιονδήποτε με αγάπη για τον Ολυμπιακό. Οι προπονητές που με βοήθησαν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής – Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς και το προσωπικό του που με βοήθησαν να γίνω ο παίκτης που είμαι σήμερα. Και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τι απίστευτο ταξίδι ήταν αυτό – δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για αυτό που έχουμε επιτύχει μαζί τα τελευταία χρόνια. Και στο υπόλοιπο προσωπικό του οργανισμού που δεν ανέφερα: αξίζετε τον υψηλότερο έπαινο: Δεν σας έχω ξεχάσει και θα σας θυμάμαι πάντα.

Αυτός ο σύλλογος ως οργανισμός αξίζει περισσότερο έπαινο από αυτό που μπορεί να δώσει αυτή η ανάρτηση, αλλά είμαι για πάντα ευγνώμων για ό,τι μου δώσατε τα τελευταία 6 χρόνια – τόσο εντός όσο και εκτός του γηπέδου. Έχω κάνει φίλους για μια ζωή και αναμνήσεις που θα λατρέψω για πάντα. Ο Ολυμπιακός και η Αθήνα θα είναι πάντα κοντά μου: Ήρθα ως νέος παίκτης, αλλά φεύγω ως θαυμαστής. Ευχαριστώ.

Τέλος στους θαυμαστές: Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά. Μας υποστηρίξατε και στα δύσκολα και τα εύκολα. Ήσασταν ο 12ος παίκτης. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τι σημαίνετε για μένα και την ομάδα. Ευχαριστώ για αυτά τα χρόνια. Ξέρω ότι θα συναντηθούμε ξανά στο μέλλον.»