Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στη χρησιμότητα των φιλικών αγώνων στη δοκιμή πραγμάτων ούτως ώστε να εμφανιστεί ο Άρης έτοιμος στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεών του.

Ο Άρης επικράτησε του Πανσερραϊκού σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Σκύδρα και ο άμεσος συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ, Τόλης Τερζής, αναφέρθηκε στις δοκιμές του τεχνικού επιτελείου και ειδικά της διάταξης με τρεις κεντρικούς χαφ. «Γι’ αυτό είναι τα φιλικά παιχνίδια. Για να δούμε τι είναι καλύτερο για την ομάδα. Πράγματι το σκεπτικό μας είναι να παίξουμε 4-3-3. Έχουμε παιδιά τα οποία μπορούν να το υποστηρίξουν και θα έρθουν κι άλλοι παίκτες με ιδιαίτερη ποιότητα. Γενικώς έγινε προεργασία στο συγκεκριμένο κομμάτι ώστε να έρχονται παίκτες μιας αξίας», είπε.

Ερωτηθείς για το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, στάθηκε στην ανετοιμότητα της ομάδας. «Η ομάδα προέρχεται από δύο εβδομάδες προετοιμασίας κι ενός δύσκολου προγράμματος προπονήσεων. Θέλουμε να δοκιμάζουμε πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως και να δούμε την αντίδραση των παικτών. Η δουλειά δεν τελειώνει εδώ, υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συνέχεια ούτως ώστε να ετοιμάσουμε την ομάδα για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι».