Τα δίνει όλα η ΑΕΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάι Γκαρσία, όπως αποκαλύπτουν από το πρωί της Δευτέρας (31/7) οι Γάλλοι!

Όπως αποκαλύπτουν από το πρωί οι Γάλλοι και δη ο γνωστός free lancer ρεπόρτερ, Μαλίκ που έχει άριστη γνώση των θεμάτων της Λανς, η ΑΕΚ δεν έχει καμία διάθεση να παραχωρήσει τον σούπερ σταρ της. Αντίθετα σκοπεύει να παρατείνει το συμβόλαιό του προσφέροντας αποδοχές που είναι ικανές να δελεάσουν τον παίκτη και να τον κάνουν τον πλέον ακριβοπληρωμένο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.

Έτσι όπως αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους, η ΑΕΚ προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λιβάι με αποδοχές σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, οι Γάλλοι εικάζουν πως ναι μεν η Λανς θα περιμένει την ΑΕΚ έως τις 14-15 Αυγούστου που είναι διορία που έχει δώσει για να πάει σε άλλες λύσεις, αν δεν προχωρήσει με Γκαρσία, ωστόσο φαίνεται πως ο παίκτης δεν θα πωληθεί από την Ένωση.

Ενδεχομένως, λοιπόν, το λουκέτο με το κλειδί στην ανάρτηση του Λιβάι Γκαρσία να έχει σχέση μ’ αυτά του προσφέρει η ΑΕΚ και να δείχνει διάθεση ο παίκτης να συνεχίσει τουλάχιστον και φέτος στην Ένωση.

Επίσης να μην ξεχνάμε πως δείχνει πολλά και το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν καίγονται να κλείσουν τον «αντί-Λιβάι. Και για να φύγει με πώληση ο Γκαρσία θα πρέπει πρώτα να έχει κλείσει ο φορ διάδοχος, που θα πάρει την θέση του και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.

Να επισημάνουμε, ταυτόχρονα, πως η πρόταση της Λανς ναι μεν είναι στα 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο σε καθαρές αποδοχές θα είναι περίπου 1,8 εκατ. ευρώ, συν 200.000 ευρώ σε μπόνους επίτευξης ατομικών και συλλογικών στόχων.