Το όνομα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη εξακολουθεί να απασχολεί μεταγραφικά την Μίλαν ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη – Οι Ροσονέρι «καίγονται» για κεντρικό αμυντικό λόγω των πολλών τραυματισμών στα μετόπισθεν.

Στην σημερινή (18/11) έκδοση της ιταλικής εφημερίδας Corriere Dello Sport υπάρχει και πάλι αναφορά στον νεαρό κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ δεδομένου του ενδιαφέροντος που υπάρχει από την Μίλαν.

Στην ανάλυση των στόχων της ομάδας περιγράφονται οι παίκτες που βρίσκονται στη λίστα με το κείμενο να καταλήγει πως η Μίλαν θα κάνει την προσπάθειά της και για τον «Κούλιε» κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

«Το όνομα του Λόιντ Κέλι, ενός 25χρονου σέντερ μπακ της Μπόρνμουθ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον επόμενο Ιούνιο του 2024 και δεν έχει πρόθεση να ανανεώσει τη συμφωνία του με τη βρετανική ομάδα, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει η Μίλαν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι πως η ομάδα του δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει το ταλέντο τους στα μισά της σεζόν, ενώ είναι επίσης διατεθειμένη να μην τον χάσουν χωρίς οικονομικό αντίτιμο στο τέλος της χρονιάς», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της Corriere και στην συνέχεια πρόσθετει:

«Ο Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μιλαν) πήγε στο Vitality Stadium (σ.σ η έδρα της Μπόρνμουθ) για να δει τον παίκτη και δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Υπάρχουν όμως πολλά plan B, αν δεν προκύψει του Κέλι. Ο Κίβιορ είναι μια ιδέα για την Μίλαν ως δανεικός από την Άρσεναλ, ενώ στην Μίλαν αρέσει ο Κουλιεράκης από τον ΠΑΟΚ και θα δοκιμάσει να κάνει μια προσπάθεια για αυτον τον Ιανουάριο».