Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κρατήσει τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι στην ομάδα, αλλά όχι πληρώνοντας το ποσό της ρήτρας του.

Η ιταλική ιστοσελίδα «Secolo XIX» έκανε ένα ρεπορτάζ σχετικά με την εξεύρεση των πόρων που χρειάζεται η Σπέτσια προκειμένου να χτίσει την ομάδα της νέας σεζόν για την Serie B, τώρα που σφράγισε την παραμονή της στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο βασικός τρόπος με τον οποίο σκοπεύει να εξασφαλίσει τα κεφάλαια αυτά είναι πουλώντας κάποιους από τους παίκτες της, με τους δανεικούς Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι και Νταβίντ Στρέλετς να είναι στην… μαρκίζα.

Κάπου εκεί εμπλέκει και τον Παναθηναϊκό, λοιπόν, αφού αναφέρει πως οι «πράσινοι» θα ήθελαν να αποκτήσουν τον Πολωνό κίπερ, που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά όχι με την ρήτρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην συμφωνία, η οποία, σύμφωνα με εκείνους, φτάνει τα 3,5 εκατ. ευρώ ενώ περιλαμβάνει και ακόμη 500 χιλ. ευρώ με την μορφή μπόνους.

Σημειώνει όμως πως το «τριφύλλι» θα ενδιαφερόταν να μπει σε μια συζήτηση για επαναδιαπραγμάτευση της ρήτρας του κι εκεί θα είναι η Σπέτσια εκείνη που θα πρέπει να αποφασίσει κατά πόσο μπορούν να καλυθφούν οι απαιτήσεις της με κάποιο ποσό χαμηλότερο από την ρήτρα.

Υπενθυμίζουμε πως ο 26χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ιταλική ομάδα και άρα το καλοκαίρι αυτό μπαίνει στον τελευταίο χρόνο της ισχύς του, κάτι που σημαίνει πως από τον Γενάρη του 2025 θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει, άρα θα πρέπει η ιταλική ομάδα να προβεί στην πώλησή του το καλοκαίρι αυτό, αν θέλει να πιάσει την καλύτερη δυνατή τιμή.

Ο Πολωνός κίπερ έχει πραγματοποιήσει 16 συμμετοχές με την φανέλα του Παναθηναϊκού από τα μέσα Γενάρη που ήρθε στην ομάδα έχοντας κρατήσει έξι φορές ανέπαφη την εστία του.