Ο Ρομπέρτο θα ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν έχει απασχολήσει πραγματικά την ομάδα.

Στα 35 του χρόνια ο Ρομπέρτο έχει πίσω του μία άκρως πετυχημένη θητεία στον Ολυμπιακό.

Εάν θέλουμε να βλέπουμε τα πραγματικά δεδομένα στους Πειραιώτες είχε τα τοπ ποδοσφαιρικά του χρόνια. Δύσκολα θα βρεθεί αλλού να έχει τόσο καλές σεζόν όπως στους Ερυθρόλευκους.

Μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό ο Ρομπέρτο προσπάθησε να πετύχει στην Αγγλία. Πλέον δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βαγιαδολίδ (έως το 2023) και για να πάει οπουδήποτε αυτό το συμβόλαιο πρέπει να σπάσει ή να πληρωθεί ο σύλλογός του.

Ο Ρομπέρτο θα ήθελε να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Εκεί όπου είχε 117 αγώνες και είχε πάρει τρία πρωταθλήματα Ελλάδας και ένα Κύπελλο και έκανε και ματσάρες στην Ευρώπη. Τα χρόνια όμως έχουν περάσει και δεν είναι πια ο ίδιος παίκτης. Και σε αυτή τη φάση δεν προκύπτει οι Ερυθρόλευκοι να ασχολήθηκαν σοβαρά με την υπόθεσή του.

Η δε πορεία του μετά τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε ανοδική. Έτσι από τη στιγμή που δεν είναι ο γκολκίπερ που ήταν αγωνιστικά δεν κρίνεται ωφέλιμη μία επιστροφή του. Η πλευρά του Ρομπέρτο πάντως έχει διαρρεύσει πως τον Ιούλιο θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για την επόμενη ομάδα του και ότι τότε θα επιχειρήσει να λύσει το συμβόλαιό του.

Προηγούμενο άρθροΒραζιλία: Δεν πάει στο Τόκιο ο Νειμάρ!
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε ο “θρύλος” της Γιουβέντους Μπονιπέρτι