Ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μίλησε στην κάμερα του Mega εκφράζοντας τους φόβους για ζημιά στον πρόσθιο χιαστό του Βρουσάι αλλά και για την συμμετοχή του Σωκράτη στην ρεβάνς κόντρα στη PSV που ακολουθεί.

Οι δύο βαθμοί που χάθηκαν είναι το λιγότερο για τον Ολυμπιακό. Ο (σοβαρός) τραυματισμός του Μάριου Βρουσάι αλλά κι αυτός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απασχολούν περισσότερο τον Πέδρο Μαρτίνς και το ιατρικό επιτελείο των «ερυθρόλευκων».

Όμως σε τέτοια ζητήματα καλύτερο είναι να μιλάνε οι ειδικοί. Και ο Χρήστος Θέος, ο γιατρός του Ολυμπιακού μίλησε και για τους δύο τραυματισμούς στο Mega.

«Ρήξη πλάγιου συνδέσμου ο Βρουσάι»

«Μια βλαισή παραμόρφωση στο δεξί του γόνατο. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι έχει μια τραυματική ρήξη του έχω πλάγιου συνδέσμου και ίσως και μια διάταση του προσθίου χιαστού. Θα υποβληθεί στον απαραίτητο απεικονιστικό έλεγχο, σε μαγνητική τομογραφία, για να μπορεί να τεθεί και πλήρως η διάγνωση. Στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν μπορεί να συμμετέχει», είπε για τον Μάριο Βρουσάι.

«Δεν μπορώ ν’ απαντήσω για Ολλανδία και Σωκράτη»

«Δέχθηκε από συμπαίκτη του, από τον Σεμέδο, σε μια αναταραχή που έγινε, σε μία δύσκολη φάση στο τέρμα μας στο πρώτο ημίχρονο, ένα χτύπημα στην κάτω γνάθο. Αυτό είχα σαν συνέπεια να χάσει λίγο τις αισθήσεις του και πέφτοντας στον κάτω χτύπησε και τη δεξιά άκρου μυοκλειδική άρθρωση, δηλαδή τον δεξιό του ώμο. Αρα, έχει μία ευαισθησία στη δεξιά ακραιομυοκλειδική, είχε ένα θλαστικό στο κάτω χείλος, έγινε συρραφή, ακινητοποιήθηκε, θα δούμε και αυτόν αύριο (σ.σ. σήμερα) αφού υποβληθεί στις απαραίτητες απεικονιστικές εξετάσεις για την περαιτέρω πορεία του. Δεν μπορώ να απαντήσω για την Ολλανδία ακόμη, βέβαια δεν είναι η σοβαρή κάκωση, συγκριτικά με αυτή του Μάριου, οπότε αύριο θα μπορούμε να δώσουμε μια τελική εικόνα και να έχουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα», τόνισε για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΠερίλυπος ο Λανγλέ κατά την έξοδο του από το Καμπ Νου! (vid)
Επόμενο άρθροΠήρε προβάδισμα για Ντοναρούμα η Γιουνάιτεντ!