Την αλληλεγγύη της στην απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν οι φίλοι του Άρη στο Περιστέρι εξέφρασε η Θύρα 13: «Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουμε οι οπαδοί εντός κι εκτός». Παράλληλα εφιστά προσοχή ενόψει ντέρμπι σε παρόμοιες εσκεμμένες προκλήσεις.

Αναλυτικά το μήνυμα της Θύρας 13:

«ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 2022

Χωρίς καμία αφορμή και αιτία ένστολα καθάρματα επιτίθενται σε οπαδούς που τόλμησαν να ακολουθήσουν την ομάδα τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση.

Εκφράζοντας από μεριά μας την αλληλεγγύη στους οπαδούς καθώς τέτοιες συμπεριφορές τις βιώνουμε καθημερινά και οι ίδιοι με ύβρεις,επιθέσεις,απειλές στην έδρα μας αλλά και στις εκτός έδρας μετακινήσεις.

Μέρα χαράς ενός ντέρμπι όπως η αυριανή,δεκάδες προέλεγχοι,τα γύρω μαγαζιά να παραμένουν κλειστά με τρόπο που θυμίζει χούντα.

Αυτά διαδραματίζονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μετά μας κουνάνε το δάχτυλο οι ΑΡΔ και η αστυνομία ότι για όλα φταίνε οι οπαδοί.

ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί οτι ειπώθηκε εμετικός χαρακτηρισμός από τα ένστολα γουρούνια προς τον νεκρό οπαδό του Άρη Άλκη Καμπανό.

Γ1: Επειδή τέτοια θα είναι και η αυριανή τους συμπεριφορά εφιστούμε την προσοχή στον κόσμο μας.Όλα αυτά γίνονται τις περισσότερες φορές εσκεμμένα και εξυπηρετούν καταστάσεις και συμφέροντα.

ΥΓ2 Μετακινήσεις γίνονται μόνο με συνεννόηση οπαδών καθώς η αστυνομία και η κυβέρνηση είναι ανίκανες να οργανώσουν το οτιδήποτε.

ΘΥΡΑ 13-1966☘».