Οι δηλώσεις του Τικίνιο ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

Ο Τικίνιο μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία (19/9, 20:30) και αναφέρθηκε στο ματς με την Αντβέρπ, για το αγωνιστικό του προφίλ, για τον Ελ Αραμπί και υποσχέθηκε στους φίλους των «ερυθρολεύκων» πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα σκοράρει κάποιο γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο novasports:

Για το παιχνίδι με την Αντβέρπ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που κερδίσαμε την Αντβέρπ γιατί όλοι ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το ματς, για την αρχή μας στη διοργάνωση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για την όμορφη γιορτή στο γήπεδο και την υποστήριξη που μας έδωσαν».

Για την ευκαιρία να σκοράρει: «Το σημαντικό δεν είναι ποιος βάζει το γκολ. Δεν έχει σημασία αν βάζω εγώ το γκολ. Σημασία έχει ότι η ομάδα έκανε πάρα πολύ καλά τη δουλειά της και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι για αυτό. Το σημαντικό είναι να νικάει η ομάδα και η στιγμή που θα βάλω και εγώ το γκολ, θα έρθει σύντομα».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Για εμένα δεν υπάρχει χαμένη μπαλιά. Προσπαθώ να σκοράρω, αλλά το σημαντικό είναι να είμαι εκεί για να βοηθάω την ομάδα. Θέλω με όλες μου τις δυνάμεις και με όλη μου τη συγκέντρωση, όχι μόνο να βάζω γκολ, αλλά να συμμετέχω στην ομάδα».

Για τον Αραμπί: «Έχω καλή συνεργασία με τον Ελ Αραμπί στο 4-4-2. Και στο πρώτο ματς φάνηκε, αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Γενικά όμως νομίζω ότι τα πράγματα είναι πολύ θετικά, στη συνεργασία μας».

Για τη Λαμία: «Δεν θα υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι. Η στιγμή που θα σκοράρω μακάρι να είναι την Κυριακή, αλλά ακόμα και να μην είναι να βρεθεί κάποιος που θα το κάνει για να κερδίσουμε το παιχνίδι».