Την πρώτη τους προπόνηση θα κάνουν τη Δευτέρα οι παίκτες του Ατρομήτου μετά το τέλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών.

Μία μετά την άλλη οι ομάδες της Super League Interwetten αρχίζουν την προετοιμασία τους. Τη Δευτέρα σειρά παίρνει ο Ατρόμητος, με τους «κυανόλευκους» μετά τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις να αρχίζουν το «τρέξιμο».

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους αναφέρουν τα εξής: «Διακοπές τέλος και ώρα για δουλειά για την ομάδα μας εν όψει της νέας σεζόν.

Σε ρυθμούς σεζόν 2022/23 κινείται εδώ και λίγες μέρες η ομάδα μας, καθώς ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα και προβλήματα η διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Οι ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στην κλινική «Ιατρικό Αθηνών» στο Περιστέρι, ενώ οι εργομετρικές διενεργήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο «Μαζαράκη».

Πλέον, σειρά παίρνει το γήπεδο, καθώς αρχίζουν οι προπονήσεις για τη σεζόν 2022/23, με την καθιερωμένη «πρώτη» να πραγματοποιείται αύριο, Δευτέρα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας στον Ασπρόπυργο, αφού συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες τόσο στα γήπεδα στο «Μαζαράκη», όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κρις Κόλμαν και οι ποδοσφαιριστές του θα αρχίσουν να «χτίζουν» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά στις 11 Ιουλίου».