Ο διακαής πόθος του Ντάνι Πογιάτος για το αριστερό φτερό της άμυνας του Παναθηναϊκού, Αντονίτο, αναμένεται αύριο Παρασκευή στη χώρα μας, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με το τριφύλλι!

Τέλος αναμένεται να δοθεί την Παρασκευή στην ταλαιπωρία που υπέστη ο Ισπανός δεξιός μπακ Αντονίτο, η άφιξη του οποίου στη χώρα μας έχει πάρει ήδη δύο παρατάσεις εξαιτίας των αυστηρών μέτρων για τον Covid-19 που επικρατούν παγκοσμίως και ειδικότερα στην πατρίδα του.

Ο Αντονίτο έχει εξασφαλίσει τα εισιτήριά του και τα απαιτούμενα έγγραφα για να ταξιδέψει στην Αθήνα την Παρασκευή, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν να υπογράψει και τυπικά το ήδη συμφωνημένο διετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντονίτο αποτέλεσε προσωπική εισήγηση του προπονητή της ομάδας Ντάνι Πογιάτος.

Ο Πογιάτος εκτιμάει ότι ο συμπατριώτης του δεξιός μπακ έχει όλο το πακέτο για να υποστηρίξει τον τρόπο παιχνιδιού που επιθυμεί και επί της ουσίας θα ξεκινήσει από την ίδια αφετηρία με τον Σάντσες και (θεωρητικά τουλάχιστον) δεν έρχεται ως μπακ απ του Αργεντινού πλάγιου αμυντικού.