Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Τουρκία, ο Δημήτρης Κουρμπέλης έφτασε σε κατ΄ αρχήν με την Τραμπζονσπόρ για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μετά από 6,5 χρόνια ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους, μιας και ο αρχηγός του τριφυλλιού απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι πράσινοι.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του… διαζυγίου μεταξύ των δύο πλευρών, δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για κατ΄ αρχήν συμφωνία της Τραμπζονσπόρ με τον Έλληνα διεθνή.

Μένει να δούμε αν τελικά το δημοσίευμα αυτό έχει κάποια βάση, ή όχι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σε κατ’ αρχήν συμφωνία η Τραμπζονσπόρ με τον Δημήτρη Κουρμπέλη!

Την πρώτη της μεταγραφή έκανε η Τραμπζονσπόρ, μία από τις ομάδες της πρώτης κατηγορίας της Τουρκίας. Οι Μπορντό-Μπλε έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Δημήτριο Κουρμπέλη που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό.

Ο Κουρμπέλης, φίλος του Μπακασέτα και του Σιώπη από την Εθνική Ελλάδας, ξεχωρίζει για τα αμυντικά του χαρακτηριστικά στη μεσαία γραμμή. Ο Κουρμπέλης με ύψος 1,81 μέτρα, έλαβε μέρος σε 36 επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, με 1 γκολ και 2 ασίστ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός καθώς και στην μεσαία γραμμή».