Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ και νυν της Σταντάρ Λιέγης, Γκόικο Τσίμιροτ, σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της Βοσνίας, μίλησε για την προσαρμογή του στο βελγικό πρωτάθλημα, αλλά και για τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδη.

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε:

Για την προσαρμογή του στο βελγικό πρωτάθλημα: «Οι πρώτες εντυπώσεις είναι τρομερές. Η αλήθεια είναι ότι η προσαρμογή μου στο νέο περιβάλλον, την πόλη και τον σύλλογο είναι ακόμα σε εξέλιξη… Ένα μικρό πρόβλημα είναι η γλώσσα. Εγώ μιλάω αγγλικά, αλλά σύντομα θα ξεκινήσω να μαθαίνω και γαλλικά»

Για την μεταγραφή του στο Βέλγιο: «Είναι ένα βήμα εμπρός για την καριέρα μου που παίζω στο Βέλγιο. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ποιοτικό και ενδιαφέρον. Το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο και όλες οι ομάδες παίζουν επιθετικά, έτσι υπάρχουν πολλά γκολ στα ματς. Αυτό είναι ωραίο για τους φιλάθλους που γεμίζουν τα γήπεδα».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ήταν όλα υπερβολικά. Γνωρίζω τον Σαββίδη, έχουν βρεθεί και μιλήσει κάποιες φορές. Είναι υπέροχος άνθρωπος, είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, ό,τι κι αν χρειαστούμε. Τα μίντια παραφούσκωσαν το γεγονός, λειτούργησε κάτω από πίεση και ήταν νευριασμένος. Ξαναλέω όμως ότι πάντα είναι ένας καλός άνθρωπος».