Ο Αντόνιο Τσόλακ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έπρεπε να είχε κερδίσει, αλλά με την σκληρή δουλειά, θα πετύχει τους στόχους του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά σχολίασε: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι, δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο αλλά είχαμε ευκαιρίες πριν και μετά. Δεν μας αφήνει ευχαριστημένους το αποτέλεσμα αλλά αν συνεχίσουμε έτσι είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Η τύχη μας έλειψε και κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Οι πιθανότητες να τελειώσει αυτό το παιχνίδι ισόπαλο ή να χάσουμε ήταν 5% αλλά όπως είπα συνεχίζουμε τη δουλειά».

Για το τι παραπάνω μπορεί να δώσει στη συνέχεια: «Αισθάνομαι πολύ καλά, η ομάδα με υποδέχτηκε με πολύ ωραίο τρόπο. Έχω αρχίσει να δένω με την ομάδα παρότι είμαι λίγο καιρό εδώ. Ήταν και η Εθνική ομάδα, έλειψα και επέστρεψα, αλλά είμαι σίγουρος ότι όταν προσαρμοστώ πλήρως θα δώσω παραπάνω πράγματα στην ομάδα και φυσικά γκολ».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση στο Europa League: «Νομίζω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση, όμως πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ξεκινώντας από το παιχνίδι της Πέμπτης και βήμα βήμα να πετύχουμε τους στόχους μας».