Ο Τζέιμς Τζέγκο στάθηκε στην ανυπομονησία που είχε όλη η ομάδα του Άρη γι’ αυτό το ντέρμπι ούτως ώστε να αλλάξει το κλίμα μετά τη συντριβή από τον ΠΑΣ!

Ο Τζέιμς Τζέγκο μίλησε στα κανάλια Novasports και ρωτήθηκε αρχικά αν συμφωνεί με την επιλογή του Κουέστα ως MVP του αγώνα. «Νομίζω ότι σήμερα πήγε καλά γιατί όταν μαζί με τον Σάσα έχουμε μπροστά μας τον Ντιαγέ έχουμε περισσότερες επιλογές, μπορούμε επίσης να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο αλλά γενικώς σήμερα η ομάδα λειτούργησε καλά. Ο Κουέστα είχε μια εξαιρετική αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο δεύτερο. Έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του αλλά θεωρώ ότι κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, γενικά η ομάδα ήταν πολύ καλή και ανταποκρίθηκε μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα», απάντησε.

Ο Αυστραλός μέσος αναφέρθηκε επίσης στη συντριβή από τον ΠΑΣ. «Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που συνέβη για όλους μας. Τους παίκτες, τους προπονητές, τον κόσμο. Βάλαμε πίεση στους εαυτούς μας και λειτουργώντας στην ομάδα εδώ και 18 μήνες, έχω καταλάβει ότι διαθέτουμε παίκτες με προσωπικότητα. Αυτό βγάλαμε και σήμερα. Αντίδραση. Απογοητεύσαμε τους πάντες της περασμένη εβδομάδα. Αναλάβαμε τις ευθύνες μας, αντιδράσαμε και πιστεύω ότι δώσαμε μια χαρά».

Σε ερώτηση για την προηγούμενη (προ 11ετίας) νίκη του κι αν το γνώριζε απάντησε… «το ξέραμε. Το συζητούσαμε το πρωί στο ξενοδοχείο αλλά ήρθαμε πεινασμένοι για να κερδίσουμε. Περιμέναμε να περάσουν οι ώρες στο ξενοδοχείο. Ήμασταν αποφασισμένοι να κάνουμε μια καλή ομάδα και ήμουν σίγουρος ότι θα το κάνουμε γιατί έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αλλά πρέπει να ξεχάσουμε αυτή τη νίκη γιατί έχουμε τον αγώνα του Κυπέλλου», είπε και κατέληξε: «Προφανώς αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον κόσμο μας αλλά και για όλους όσοι είναι στον οργανισμό του Άρη συμπεριλαμβανομένων και των εαυτών μας. Γιατί αυτό που έγινε την περασμένη εβδομάδα δεν ανταποκρίνονταν σ’ αυτά που πρεσβεύουμε. Ξέρουμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και γι’ αυτούς. Τους την αφιερώνουμε».