ΤζώρτζογλουΟ πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, απάντησε στον Λευτέρη Αυγενάκη για τον ορισμό του τελικού του Europa Conference League στα Τίρανα, και του… επέστρεψε τις ευθύνες.

Η UEFA όρισε τον (πρώτο) τελικό του Europa Conference League το 2002, στα Τίρανα, προκαλώντας την αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη, όσον αφορά την απόσυρση της ελληνικής υποψηφιότητας από την ΕΠΟ.

Η… απάντηση ήρθε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκο Τζώρτζογλου που με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στα social media ύψωσε ασπίδα προστασίας στην ΕΠΟ σημειώνοντας μεταξύ άλλων… «Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν το Παγκρήτιο κάπου έξι χρόνια είναι χωρίς σκέπαστρο και με πολλές άλλες βασικές ελλείψεις… Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν δεν προχώρησαν στο ελάχιστο τα προαπαιτούμενα που η UEFA ζητούσε και ΗΘΕΛΕ για να μας δώσει στο Ηράκλειο την υψηλού επιπέδου διοργάνωση τον UEFA Europa Conference League Finals 2022–2023. Χάθηκε η διοργάνωση γιατί ολιγωρήσαμε πλην της Περιφέρειας Κρήτης και τον τελευταίο χρόνο του δήμου Ηρακλείου…» ανέφερε μεταξύ άλλων και έριξε το «καρφί» του. «Το Παγκρήτιο έχασε την ευκαιρία επειδή κάποιοι αναρμόδιοι θέλησαν να γίνουν “αρμόδιοι” επειδή τους “ενοχλούσαν” οι πραγματικά ΑΡΜΟΔΙΟΙ..».

Η ανάρτηση του:

«ΤΕΛΙΚΟΣ του UEFA Europa Conference League Finals 2022 στα Τίρανα και όχι στο Παγκρήτιο Στάδιο…

Γιατί;;;

Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας…..

Ας σταματήσουμε να ρίχνουμε ευθύνες εκατέρωθεν…

Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν το Παγκρήτιο κάπου έξι χρόνια είναι χωρίς σκέπαστρο και με πολλές άλλες βασικές ελλείψεις…

Δεν μας φταίει καμία ΕΠΟ όταν δεν προχώρησαν στο ελάχιστο τα προαπαιτούμενα που η UEFA ζητούσε και ΗΘΕΛΕ για να μας δώσει στο Ηράκλειο την υψηλού επιπέδου διοργάνωση τον UEFA Europa Conference League Finals 2022 –2023.

Χάθηκε η διοργάνωση γιατί ολιγωρήσαμε πλην της Περιφέρειας Κρήτης και τον τελευταίο χρόνο του δήμου Ηρακλείου…

Το Παγκρήτιο έχασε την ευκαιρία επειδή κάποιοι αναρμόδιοι θέλησαν να γίνουν “αρμόδιοι” επειδή τους “ενοχλούσαν” οι πραγματικά ΑΡΜΟΔΙΟΙ..

Η διοργάνωση χάθηκε γιατί οι γείτονες και “αντίπαλοι” Αλβανοί στην διεκδίκηση λειτούργησαν πιο έξυπνα, πιο ουσιαστικά, χωρίς πολλά επικοινωνιακά τρικ (φωτογραφίες και κάμερες)…

Κυρίως όμως μας νίκησαν γιατί το δικό τους ΝΕΟ επιβλητικό, υπέροχο, και υπερσύγχρονο Στάδιο, το “Air Albania Stadium” δεν συγκρίνεται με το προβληματικό Παγκρήτιο που ακόμα και σήμερα παραμένει χωρίς σκέπαστρο…

Υπάρχουν κι άλλες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου κάντε κάτι τουλάχιστον να μη χαθούν και αυτές για το Παγκρητιο».