Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις της αποψινής αναμέτρησης των «Ζωσιμάδων».

Πολλά παράπονα από τον παράγοντα διαιτησία διατηρούν στον Ολυμπιακό μετά το παιχνίδι τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ματιέ Βαλμπουενά άφησε πολλές αιχμές. «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και ισοφαρίσαμε. Υπήρχε επίσης ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο που ο διαιτητής δεν είδε και δεν σφύριξε. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ένα γκολ που θα μπορούσε να μας χαρίσει τη νίκη αλλά ο διαιτητής το είδε οφσάιντ.

Κατά τη γνώμη μας δεν είναι, το είδαμε και στα αποδυτήρια. Αυτό που μας πειράζει είναι ότι ενώ το γκολ ήταν κανονικό, δεν μας δόθηκε. Ο διαιτητής θα έπρεπε να πάει μόνος να τσεκάρει το VAR. Αυτό μας έχει πειράξει. Βλέπουμε ότι φέτος θα είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Δεν μας έδωσαν ένα πέναλτι. Είναι απογοητευμένοι όλοι οι συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Γάλλος μεσοεπιθετικός στη NOVA.

Και συνέχισε. «Είδαμε ξεκάθαρα τα video και οφσάιντ δεν υπάρχει. Αυτό που μας έχει ενοχλήσει είναι ότι ο διαιτητής δεν είχε από μόνος του μια ιδέα, μια εικόνα. Ο ίδιος πρέπει να πάει και να ενημερωθεί για να πάρει την απόφαση. Ελπίζουμε να μην είναι έτσι όλα τα Σαββατοκύριακα. Η αρχή έγινε σήμερα με κακό τρόπο».