Απογοητευμένος και ο προέδρος της SuperLeague, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον ορισμό Έλληνα διαιτητή σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Το μήνυμα του στον Τάκη Μπαλτάκο.

Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες από όλες τις ομάδες -και όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό- σχετικά με τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Μία από αυτές ήταν και του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στη ΕΠΟ, που διεξήχθη σήμερα.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, αλλά και της Σούπερ Λίγκας που έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση αυτή με τον ρόλο του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την απόφαση ορισμού Έλληνα διαιτητή, του Σιδηρόπουλου, στο ματς της Λεωφόρου και ζήτησε τον ορισμό ξένου διαιτητή στον αγώνα αυτό, αλλά και γενικότερα σε όλα τα ματς με μεγάλη σημασία, των ντέρμπι και όχι μόνο.
«Τινάζεις το πρωτάθλημα στον «αέρα». Καμία αγωνιστική δεν θα γίνει εάν δε το πάρεις πίσω και δεν συμφωνήσετε με την απόφαση της Σούπερ Λίγκας ότι σε ματς των πέντε μεταξύ τους θα ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές», ανέφερε απευθυνόμενος στον Τάκη Μπαλτάκο.