Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος αναφέρθηκε στα λάθη που στοίχισαν στην ήττα από την Μπράγκα και πρέπει να διορθωθούν ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Βασιλαντωνόπουλος:

Για το ματς με την Μπράγκα: «Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν πρέπει να μείνουμε εκεί, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, αλλά είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι και πάμε για τη νίκη».

Για το τι πήγε λάθος: «Θεωρώ πως όλα παίζουν ρόλο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αν είχαν μπει μια από αυτές ίσως μιλάγαμε για διαφορετικό παιχνίδι. Μέρα που περνάει δεν επιστρέφει και πλέον ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη».

Για το αν το 3-0 είναι βαρύ: «Εννοείται πως είναι βαρύ. Πήγαμε εκεί για να τα δώσουμε όλα, χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Το τελικό 3-0 είναι βαρύ, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Το κεφάλι ψηλά».

Για την αλλαγή σχηματισμών: «Δουλεύεται στην προπόνηση, ο προπονητής επιλέγει τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει γιατί κάθε ματς χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ακολουθήσουμε ό,τι μας ζητηθεί».

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη με τον ΠΑΣ: «Είναι πολύ σημαντικό ματς και δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας πέρα από τη νίκη».

Για την ομάδα του ΠΑΣ: «Είναι μια δυνατή και συμπαγής ομάδα στην έδρα της. Προσπαθεί να δημιουργήσει παράλληλα και ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Περιμένουμε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 100% για να πάρουμε τη νίκη».