Τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα πάρει δύο ακόμα παίκτες, εξέφρασε σε δηλώσεις του σε τσέχικο Μέσο ο Τόμας Βατσλίκ, ενώ αναφέρθηκε και στις προσθήκες των Μαρσέλο και Χάμες!

Για την κατάσταση στο ρόστερ του Ολυμπιακού μίλησε στην τσέχικη ιστοσελίδα «Sport.aktualne.cz» ο τερματοφύλακας των Πειραιωτών, Τόμας Βατσλίκ, αποκαλύπτοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσθέσουν στο ρόστερ τους δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν υπογράψει ακόμα το νέο τους συμβόλαιο.

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους Χάμες, Μαρσέλο, τονίζοντας πως μετά τον ερχομό τους, έχει τους πιο επιτυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού:

Για το ρόστερ του Ολυμπιακού: «Συνολικά 27 παίκτες ήρθαν στην ομάδα στη μεταγραφική περίοδο. Όταν είχαμε μετρηθεί σε επίπεδο ρόστερ πρόσφατα, ήμασταν 45 άτομα. Και είναι να έρθουν δύο ακόμα παίκτες που δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο».

Για τις μεταγραφές των Χάμες και Μαρσέλο: «Έχω τους πιο πετυχημένους συμπαίκτες στην Ελλάδα. Στην Ισπανία έπαιξα επίσης με τροπαιούχους ευρωπαϊκών διοργανώσεων ή νικητές διεθνών διοργανώσεων. Όμως το να έχεις δύο παίκτες που έχουν κατακτήσει Champions League είναι φοβερό. Δεν το έχω βιώσει ποτέ ξανά έτσι».

«Ο Μαρσέλο είναι τρομερό άτομο. Η ομάδα τον σέβεται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μιλάει καλά αγγλικά και κάνει και αστεία, κάτι που δεν έχω δει ξανά σε Βραζιλιάνους. Πολύ καλό παιδί είναι και ο Χάμες, που έδεσε αμέσως με την ομάδα».