Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς τόνισε ότι η ομάδα του κατάφερε κόντρα στον ΟΦΗ να ελέγξει για μεγάλο διάστημα το παιχνίδι, όμως δεν είχε τη φρεσκάδα για να κρατήσει το προβάδισμα και έτσι γνώρισε την ήττα (2-1).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Λεβαδειακού στην Cosmote TV:

«Σίγουρα ήταν καθοριστική η φάση με τον Γιαννιώτα, προηγηθήκαμε στο σκορ νωρίς και ελέγχαμε καλά το παιχνίδι για μεγάλο διάστημα, έχοντας ο ΟΦΗ μεν την πρωτοβουλία, χωρίς όμως να δημιουργεί προϋποθέσεις για γκολ.

Ήταν καθοριστική η φάση, αν βάζαμε δεύτερο γκολ θα ήταν καλύτερα για μας. Ο ΟΦΗ έβαλε πολλούς επιθετικούς, γρήγορους, εκρηκτικούς και σε διάστημα 10 λεπτών χάθηκε το παιχνίδι που μέχρι τότε ελέγχαμε. Προσπαθήσαμε στο τέλος να πιέσουμε για ισοφάριση, αλλά μας έλειπε η φρεσκάδα και το να κρατήσουμε τη μπάλα και να εκμεταλλευτούμε το υπέρ μας σκορ. Συνεχίζουμε, θα ήταν καλό να καταφέρναμε κάτι καλό, δεν έγινε όμως. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στον ΟΦΗ για τη νίκη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα εμφανιστούμε καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος».