Πυρά κατά της κίνησης ώστε να ασκηθεί έφεση για την αναίρεση της απόφασης να αδειοδοτηθεί η ομάδα, ώστε να συμμετάσχει στα κύπελλα Ευρώπης την επόμενη σεζόν, εξαπολύει ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Άρη.

Σημειώνεται πως την ανακοίνωση υπογράφει ο Γιάννης Βένος, ως επικεφαλής του συνδέσμου, αναρτώντας την μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η δριμεία ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων» παλαιμάχων:

«ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δυστυχώς ο ΑΡΗΣ, η ομάδα μας, για ακόμη μια φορά στοχοποιείται! Με τον πιο βάναυσο και προκλητικό τρόπο! Από την προηγούμενη χρονιά, πού η ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, ξεκίνησε ο σχεδιασμός και τα ύπουλα χτυπήματα!

Με το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς, είχαμε εκείνη την αδιανόητη αφαίρεση-6 βαθμών, στην γνωστή υπόθεση Lasko, όπου ο ΑΡΗΣ δεν είχε τίποτε να ωφεληθεί, και πού ο καθ’ ομολογιαν ένοχος, πήρε την ευθύνη της πράξης επάνω του! Παρ’ όλα αυτά, η δαμόκλειος σπάθη έπεσε βάναυσα στην πλάτη του ΑΡΗ, και οι -6 βαθμοί μπήκαν στον βαθμολογικό πίνακα, έτσι για να πλακώνουν ψυχικά τους παίκτες και τούς φιλάθλους του ΑΡΗ, κάθε Κυριακή, κάθε αγωνιστική, μετά από κάθε αγώνα! Και όλοι όσοι παίξαμε ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πολύ καλά, πόσο επώδυνο είναι αυτό για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές, όταν στο ξεκίνημα τού πρωταθλήματος είναι πίσω-6 βαθμούς!

Παρ’ όλα αυτά, παρά το μεγάλο ψυχολογικό βάρος, από την αβεβαιότητα, όσον αφορά την έκβαση της υπόθεσης και των βαθμών, όλη η οικογένεια του ΑΡΗ, πάλεψε με γενναιότητα, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι έδωσαν τη δική τους μάχη, τον δικό τους αγώνα! Και κέρδισαν! Η απαράδεκτη μεθόδευση με τούς -6 βαθμούς δεν απέδωσε! Ο ΑΡΗΣ δικαιώθηκε, οι βαθμοί επιστράφηκαν, και η ομάδα με αναπτερωμένο ηθικό, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε το εισιτήριο για μια Ευρωπαϊκή θέση!

Και μάλιστα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελιδης, ήταν τέτοια η διακύμανση τού σκορ, στην εξέλιξη του αγώνα, πού έσπασε καρδιές, και ύψωσε στα ουράνια την κάθε Αρειανή ψυχή, με την τελική επικράτηση της αγαπημένης μας ομάδας! Και οι ξεφτίλες, άκουσον, άκουσον, δεν άφησαν τον κόσμο να τελειώσει τούς πανηγυρισμούς, και να απολαύσει όλα αυτά τα συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας πού έφερε αυτή η έξοδος στην Ευρώπη, σε όλη την οικογένεια τού ΑΡΗ! Ούτε ένα εικοσιτετράωρο! Άμεσα, έθεσαν σε εφαρμογή το plan B, πού υπήρχε στο συρτάρι!

Ένσταση από ένα μέλος μιας επιτροπής, για ένα χρέος του 2005 στον Παλαθουέλος, πού ήδη είχε κριθεί από την ίδια επιτροπή με 4-1 υπέρ του ΑΡΗ, πριν από αρκετό καιρό, και λογικά είχε λήξει το θέμα! Δεν έχει καμία σημασία, να μπούμε στην ουσία τού σκεπτικού της ένστασης! Και δεν μας ενδιαφέρει. Αυτό που βλέπουμε, είναι ότι ο ΑΡΗΣ, συνεχώς στοχοποιείται, με ένα τρόπο προκλητικό και απαράδεκτο! Όλοι είμαστε αγανακτισμένοι, με όλο αυτό που βλέπουμε να γίνεται εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας!

Οι βαθμοί κερδήθηκαν μέσα στο γήπεδο, ο ΑΡΗΣ πανάξια τερμάτισε τρίτος και πήρε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη! Θέλουμε λοιπόν, διεκδικούμε, απαιτούμε, να μας αφήσουν ήσυχους, να απολαύσουμε αυτό το όμορφο ταξίδι, να ζήσουμε το όνειρο, γιατί το δικαιούμαστε, το κερδίσαμε δίκαια μέσα στο γήπεδο, και μάς αξίζει! Και επίσης απαιτούμε, όλα αυτά τα σκουπίδια, πού δεν δικαιούνται και δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο, κάθε φορά πού ο ΑΡΗΣ βάλλεται και αδικείται, να βγαίνουν δημόσια και να κάνουν αρνητική κριτική στην ομάδα μας! Δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα και καλά θα κάνουν να το βουλώσουν!!

Όλοι εμείς, η οικογένεια του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, φίλαθλοι, ποδοσφαιριστές, βετεράνοι, διοικητικοί παράγοντες, δεν θα επιτρέψουμε και δεν θα αφήσουμε να γίνει άλλη αδικία εις βάρος της αγαπημένης μας ομάδας! Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο! Είμαστε όλοι ενωμένοι, δυνατοί και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια, για να μην αφήσουμε όλους αυτούς να αδικήσουν για άλλη μια φορά τον ΑΡΗ ΜΑΣ!!!!

Για τον Σ.Π.Π ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γιάννης Βένος Πρόεδρος Δ.Σ».