Με ανακοίνωσή τους οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ στρέφονται κατά της σημερινής ηγεσίας του Ολυμπιακού, καθώς όπως διευκρινίζουν δεν συμπεριλαμβάνουν στα όσα αναφέρουν τους ποδοσφαιριστές, τους φίλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και την πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση οι Βετεράνοι του ΠΑΟΚ αναφέρουν:

«Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε, όπως όλος ο φίλαθλος κόσμος, έναν ανελέητο και βρώμικο πόλεμο από τον Ολυμπιακό προς την ομάδα μας και προσωπικά προς τον πρόεδρο, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Εάν πόλεμος αυτός ήταν καθαρά ποδοσφαιρικός σε αγωνιστικά πλαίσια θα το κατανοούσαμε. Αυτή η ομάδα και ο πρόεδρος της, που εκκρεμούν τόσα αδικήματα εις βάρους του και ως δια μαγείας δεν προχωρούν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του, διεξάγουν αυτό το πόλεμο έξω από αγωνιστικούς χώρους με μεθόδους που περιττεύει για εμάς να τους χαρακτηρίσουμε.

Αυτό εμείς το ερμηνεύουμε πως ο Ολυμπιακός βιώνοντας τα αποτελέσματα της μετεξέλιξης της ομάδας και του Συλλόγου μας σε πανελλήνιο πρωταγωνιστή στον αγωνιστικό χώρο, ζει και αναπνέει αποκλειστικά και μόνο να βλάψει τον ΠΑΟΚ. Έτσι ώστε να μπορεί ο ίδιος να κατακτά τους τίτλους ,τους οποίους τους θεωρεί εκ των προτέρων δικούς της.

Ο ΠΑΟΚ και ο κ. Σαββίδης παλεύει με στόχο να προσπαθεί να πρωταγωνιστεί μέσα στις τέσσερις άσπρες γραμμές με μοναδική απαίτηση να υπάρχει το στοιχείο της αξιοκρατίας στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις.

Έχει έμπρακτα και ενεργά αποδείξει πολλές φορές την αφοσίωσή του στην διαμόρφωση ενός τέτοιου ποδοσφαιρικού περιβάλλοντος στη χώρα.

Άλλωστε όλος ο κόσμος του δεν θα δεχόταν τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο αυτό είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή στην Ελλάδα ή είναι μια χίμαιρα , ένας ευσεβής πόθος.

Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θέλουμε να δηλώσουμε ότι στον δίκαιο αγώνα που αναγκάζεται ο Σύλλογός μας να δώσει ενάντια σ’ αυτήν την ανήθικη συμπεριφορά, στεκόμαστε, με την ελάχιστη οντότητα μας, συμπαραστάτες στο πλευρό του Συλλόγου μας και του προέδρου κ. Ιβάν Σαββίδη.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ:

Αναφερόμενοι στον Ολυμπιακό δεν συμπεριλαμβάνουμε:

Τους ποδοσφαιριστές

Τους φίλους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές

Την πλειοψηφία του κόσμου του Ολυμπιακού.

Η αναφορά μας είναι στην ηγεσία της ΠΑΕ Ολυμπιακός».