Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και εξέφρασε την ανυπομονησία του να φορέσει ξανά την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Αναλυτικά όσα είπε στον «PAO TV»:

Τι σε ώθησε προ διετίας να γράψεις στο Instagram ότι θα επιστρέψεις μια μέρα στην ομάδα;

«Σε εκείνο το σημείο αισθανόμουν λυπημένος γιατί έφευγα από το σύλλογο, από την οικογένεια μου. Ο σύλλογος αυτός έχει το οικογενειακό συναίσθημα. Απάντησα λοιπόν σε ένα φίλο της ομάδας ότι μια μέρα θα επέστρεφα. Η στιγμή ήρθε λοιπόν. Γύρισα και είμαι χαρούμενος γι΄ αυτό. Έγιναν πολλές διαπραγματεύσεις και η αλήθεια είναι ότι πίεσα πολύ στο Μεξικό και εδώ για να συμβεί αυτό. Ανυπομονώ να παίξω με την πράσινη φανέλα»

Για ποιο λόγο αισθάνεσαι οικογένειά σου τον Παναθηναϊκό;

«Οι συμπαίκτες μου και όλοι όσοι δουλεύουν σε αυτή την ομάδα με κάνουν να νιώθω ότι είμαι μέλος της οικογένειας. Από τον πρόεδρο έως τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Όλοι. Όταν ένας παίκτης αισθάνεται σαν το σπίτι του τότε είναι χαρούμενος και προσπαθεί για να πετύχει το καλύτερο για την ομάδα του. Στην Τουρκία και στο Μεξικό δεν το ένιωσα αυτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μένα. Δίνω αγάπη για να πάρω αγάπη. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και εγώ θέλω να τους το ανταποδώσω αυτό»