Βόλος και Άρης αναμετριούνται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την δεύτερη αγωνιστική της Super League 1 και οι Λόπεθ και Τερζής δεν επιφύλασσαν εκπλήξεις στις ενδεκάδες τους.

Δέκα από τα έντεκα πρόσωπα που επέλεξε ο Ανχέλ Λόπεθ για τον Βόλο είναι ίδια σε σχέση με την πρόσφατη (05/09) φιλική αναμέτρηση των δύο σημερινών αντιπάλων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μοναδική αλλαγή για τους Θεσσαλούς είναι ο πρώην «κίτρινος», Νίκο Μαρτίνες, ο οποίος «αντικαθιστά» τον Μπαρτόλο.

Η εντεκάδα του Ανχέλ Λόπεθ για τον Βόλο (4-2-3-1): Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσεθ, Φεράρι, Ρίενστρα, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Περέα, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Από την άλλη, από ρόλο υπηρεσιακού προπονητή, ο Τόλης Τερζής επιστρέφει – όπως ήταν αναμενόμενο – στο 4-2-3-1, αφήνοντας εκτός βασικού σχήματος τον κουρασμένο Ματίγια και δίνοντας φανέλα βασικού στον Μπερτόγλιο, σε ρόλο επιτελικού μέσου πίσω από τον Λόπεθ.

Η εντεκάδα του Τόλη Τερζή για τον Άρη (4-2-3-1): Κουέστα, Σάκιτς, Ροζ, Ντάτκοβιτς, Γκανέα, Τζέγκο, Σάσα, Φετφατζίδης, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Λόπεθ.