«Βολές» κατά του Τάσου Σιδηρόπουλου εκτόξευσε ο ΝΠΣ Βόλος, για τη διαιτησία του διεθνούς ρέφερι στον αγώνα με τη Λάρισα, εστιάζοντας στην κόκκινη κάρτα στον Ριένστρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ:

«Περισσότερο κι από την τραγική διαιτησία του στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ, απογοητεύει η στάση και συμπεριφορά του…διεθνούς διαιτητή Σιδηρόπουλου, που παρά την καθολική αποδοκιμασία, από ειδικούς και μη, της απόλυτα “εσφαλμένης” απόφασής του για την αποβολή του Ριένστρα, δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη, καθώς αλλοίωσε το αποτέλεσμα.

Μια ανάγκη που αισθάνονται όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι παράγοντες κάθε χώρου που καλούνται να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις και υποπίπτουν σε ακούσια λάθη. Οπότε εικάζουμε ή ότι ο Σιδηρόπουλος υπέπεσε σε μη ακούσιο “λάθος”, γνωρίζοντας τι ακριβώς αποφάσιζε ή ότι δεν είναι ικανός να λειτουργεί ως υπεύθυνος και σοβαρός κριτής οπότε και οφείλει να παραιτηθεί. Αρκετά ταλαιπώρησε την ελληνική διαιτησία.»

Προηγούμενο άρθροΕΣΚΑ: Αναστολή όλων των πρωταθλημάτων της για ένα μήνα
Επόμενο άρθροΜεσίνα: «Η μόνη λύση είναι η αναστολή της Ευρωλίγκας, ώστε να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα τους επόμενους 4 μήνες»