Πρωτιά για τις γυναίκες στην Super League, καθώς η Ελένη Αντωνίου έγινε η πρώτη γυναίκα που σφυρίζει αγώνα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδας, στο παιχνίδι Βόλος-ΟΦΗ για τα Playouts.

Μία ιστορική στιγμή κατεγράφη στην αναμέτρηση μεταξύ του Βόλου και του ΟΦΗ για την τελευταία αγωνιστική της Super League Interwetten. Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά σφύριξε γυναίκα διαιτητής στην πρώτη κατηγορία ποδοσφαίρου, η Ελένη Αντωνίου.

Η διαιτητής, η οποία ανήκει στην ΕΠΣ Αχαΐας, είχε βραβευτεί από τη Super League 2 ως η καλύτερη διαιτητής της χρονιάς, την οποία μάλιστα επέλεξαν οι αρχηγοί και οι προπονητές των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας. Έτσι, της δόθηκε η ευκαιρία να σφυρίξει ματς την κορυφαίας κατηγορίας.

Η Αντωνίου το 2019 είχε οριστεί ως τέταρτη διαιτητής στο Αστέρας – ΑΕΛ για την πρώτη κατηγορία, ενώ έχει διαιτητεύσει και αγώνες του Champions League γυναικών.

Βοηθός της Ελένη Αντωνίου ήταν η Χρυσούλα Κουρομπύλια, η οποία για αρκετά χρόνια βρίσκεται σε αγώνες της πρώτης κατηγορίας, ενώ θα είναι και βοηθός στον τελικό του Champions League γυναικών.