Το ΟΑΚΑ κλείνει καθώς έχει προκύψει θέμα με την στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ξεσπιτώνεται για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακόμη έχει να δώσει (και όχι μόνο αυτός)

Όπως ανακοινώθηκε από την ΓΓΑ τη Δευτέρα 2/10 ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

«Κατόπιν της απόφασης του ΟΑΚΑ, που σε συνεννόηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, ανέστειλε τις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες στο Κεντρικό Στάδιο και στο Ποδηλατοδρόμιο, ο Υπουργός ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων.

Ο κ. Βρούτσης, την προσεχή Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις περαιτέρω ενέργειες αντιμετώπισης των ζητημάτων που προκύπτουν στη λειτουργία της αθλητικής κοινότητας».