Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς μίλησε για τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, για την ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά και τις συμβουλές του ως προς τον Κοτάρσκι, όντας μεγαλύτερος και πιο έμπειρος τερματοφύλακας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τερματοφύλακας του «Δικεφάλου»:

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αυτό που αξίζαμε με τη δουλειά μας στο χορτάρι, αλλά και τη δουλειά ολόκληρης της εβδομάδας, αλλά όλοι μας είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε. Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα, να τα δώσουμε όλα κόντρα στον Λεβαδειακό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Για τον τρόπο δουλειά μας και την εικόνα μας στο γήπεδο, θεωρώ ότι αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Πάντως είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει κριθεί ακόμα κάτι. Σίγουρα θα κάνουμε ένα comeback και θα μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, για να πάρουμε αυτό που πρέπει».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Γενικότερα, κάθε παιχνίδι πάμε να για κερδίσουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι και τις συμβουλές: «Είναι από μια χώρα κοντά στη δική μου, μιλάμε την ίδια γλώσσα πάνω κάτω. Έχουμε μια πολύ καλή επαφή. Πρόκειται για έναν πολύ καλό τερματοφύλακα που μας έχει βοηθήσει ήδη, όπως στην αναμέτρηση με τον Άρη. Σίγουρα είναι ακόμα μικρός και έχει πράγματα να μάθει, να πάρει εμπειρίες. Εγώ αυτό που του λέω συνεχώς είναι να δουλεύει σκληρά και να μην τα παρατάει ποτέ. Φυσικά θα είμαι χαρούμενος αν κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας για το Μουντιάλ, και θέλω να τον δω και πρώτο τερματοφύλακα! Ποτέ δεν ξέρεις».