Με όμορφη ντρίπλα ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση για το νέο συμβόλαιο, κάνοντας σαφές πως τόσο η δική του προσοχή όσο και των συμπαικτών του είναι πάνω στον Ατρόμητο.

Ο εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης με τη Μπενφίκα, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, κάνοντας σαφές άπαντες είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο εν λόγω παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα περί ανανέωσης του συμβολαίου του: «Πρέπει νομίζω να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, οπότε προτιμώ να επικεντρωθούμε σε αυτό το κομμάτι και για όλα τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε με τον σύλλογο…»

Για το ότι αφιέρωσε τη νίκη σε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο: «Κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι είναι η αλήθεια και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες και την ομάδα μου που πήραμε την πρόκριση με έναν τέτοιο αντίπαλο. Αφιέρωσα τη νίκη στον πατέρα μου που δεν είναι μαζί μου καθώς και στον Γιόζιπ Μίσιτς που λείπει από κοντά μας εδώ και σχεδόν 4 μήνες. Δεν είναι στις καθημερινές υποχρεώσεις μας αλλά μας βοηθάει με τον τρόπο του και επίσης στον Ροντρίγκο που κατάφερε να σταματήσει τον αντίπαλο στον ένας εναντίον ενός, στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, και τραυματίστηκε, αν δεν το είχε κάνει αυτό, αυτή την αυτοθυσία, ίσως να μην είχαμε πάρει την πρόκριση».

Για το αν θα χαρακτήριζε αυτή τη νίκη, ως τη μεγαλύτερη στην καριέρα του: «Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, παίξαμε πολύ καλά, είναι μία νίκη που πρέπει να τη βάλουμε στο αρχείο μας, στην ιστορία μας και όπως πάντα λέω, τώρα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μόνο με αυτό το σκεπτικό θα πετύχουμε το στόχο μας, πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Για το πόσο και σε ποια σημεία είναι διαφορετική η περσινή ομάδα από τη φετινή: «Σε κάθε αρχή είναι δύσκολο να προσαρμοστείς, χρειάζεται χρόνο, κάνουμε αυτό που ζητάει ακριβώς ο προπονητής, να τηρούμε το πλάνο και αυτό που μας έχουν θέσει πριν το παιχνίδι».

Για το ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ομάδας: «Μία λέξη θα έλεγα, οικογένεια».

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, και αν έχει κάποια ιδιαιτερότητα: «Είναι τελείως διαφορετικό, είναι οι πρώτες αγωνιστικές, θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο και να πάρουμε τη νίκη».