Ο Λεωνίδας Βόκολος, με ένα προσωπικό μήνυμα μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, αποχαιρέτισε τον Πανιώνιο.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Λεωνίδας Βόκολος μετά την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ο Δημήτρης Κοροπούλης από την Κ19 αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, με τον Βόκολο να αποχαιρετά τον Πανιώνιο με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

«Ένα ακόμη πολύ δύσκολο, αλλά πάντα ξεχωριστό εφόσον αφορά τον αγαπημένο Πανιώνιο, ταξίδι ολοκληρώθηκε. Οι νέες συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συνέχεια της κοινής πορείας.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον μοναδικό κόσμο του Πανιωνίου για την ανιδιοτελή και μεγάλη του στήριξη όλο αυτό το διάστημα στην ομάδα αλλά και στο πρόσωπο μου.Με αυτούς δίπλα στην ομάδα, ο δύσκολος δρόμος που καλείται να διανύσει ο σύλλογος θα καλυφθεί και γρήγορα και το κυριότερο, όσο το δυνατόν λιγότερο επώδυνα.

Η ομάδα, ο κόσμος της, όλα γύρω από τον Πανιώνιο, καταλαμβάνουν ξεχωριστό μέρος της καριέρας μου ως ποδοσφαιριστής και ως προπονητής. Και είμαι σίγουρος, πως δεν αποτελούν μόνο αναμνήσεις, αλλά οι πορείες μας, κάποια στιγμή θα συναντηθούν ξανά. Δεν γίνεται αλλιώς», έγραψε ο Βόκολος στο facebook.

Ένα ακόμη πολύ δύσκολο, αλλά πάντα ξεχωριστό εφόσον αφορά τον αγαπημένο Πανιώνιο, ταξίδι ολοκληρώθηκε. Οι νέες συνθήκες…

Gepostet von Vokolos Leonidas am Freitag, 25. September 2020