Άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων φαίνεται πως είναι ο Αργύρης Γιαννίκης. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ προχώρησε σε ακόμα μία κίνηση που δεν… συνηθίζεται από προπονητές στην Ελλάδα σχετικά με τους «νόμους» των αποδυτηρίων.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ απέφυγε τα πολλά λόγια στην πρώτη του ομιλία στους ποδοσφαιριστές του, ενώ παράλληλα κατήργησε την διαμονή της ομάδας στα Σπάτα μία μέρα πριν από τους εντός έδρας αγώνες.

Μία άλλη πλευρά της δουλειάς του Ελληνογερμανού κόουτς είναι η επαφή με τους παίκτες, από τους οποίους ζήτησε οι ίδιοι να καταρτήσουν τους κανόνες και τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας από εδώ και στο εξής.

Συγκεκριμένα, η «Ώρα των Σπορ» αναφέρει πως ο Γιαννίκης ζήτησε από τους παίκτες να γράψουν όλοι σε ένα χαρτάκι τι θεωρούν πως χρειάζεται η «Ένωση» για να λειτουργήσει σωστά. Παράδειγμα: πειθαρχία ή αυτοθυσία.

Όλες αυτές τις λέξεις, θα τις μαζέψει ο προπονητής και θα τις τοποθετήσει σε πίνακα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας, που θα τις βλέπουν οι παίκτες πριν και μετά την προπόνηση.

Με αυτό τον τρόπο οι ποδοσφαιριστές έρχονται απέναντι στα λόγια τους και όσα οι ίδιοι έχουν ζητήσει, αρχικά, από τους συμπαίκτες τους και τον προπονητή στη συνέχεια.