Ο Απόλλωνα Σμύρνης εξαπολύει τα πυρά του κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, για ακόμη μία φορά, με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Κουτσιαύτη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του Κουτσιαύτη η ομάδα θα σηκωθεί και θα φύγει από το γήπεδο, με την ευθύνη όπως υποστηρίζουν από την Ελαφρά Ταξιαρχία να βαραίνει τον Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O κ. Κλάτενμπεργκ μας δείχνει την δύναμη του και την πρόθεση του να εξοντώσει την ομάδα μας. Έκπληξη και τεράστια απορία νιώσαμε με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη για τον αγώνα μας με τη Λαμία, την Κυριακή. Είναι ο ίδιος διαιτητής που έδωσε τα δύο προσχηματικά πέναλτι σε βάρος μας στην Θεσσαλονίκη και έκλεισε τα μάτια σε ένα ακόμη πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στον ίδιο αγώνα.

Προφανώς ο κ. Κλάτενμπεργκ ενοχλείται από την φωνή μας για τα ανύπαρκτα πέναλτι του κ. Ευαγγέλου και αποφάσισε να εκδικηθεί με τον ορισμό του κ. Κουτσιαύτη καθώς είχαμε ζητήσει την εξαίρεση του.

Κύριε Κλάτενμπεργκ οι ευθύνες σας είναι τεράστιες για τους διαιτητές-πουλέν που έχετε δημιουργήσει και στέλνεται σε κάθε αγώνα. Σας ζητούμε να αλλάξετε τον διαιτητή και να βάλετε έναν κανονικό, διότι στο πρώτο προσχηματικό σφύριγμα του κ. Κουτσιαύτη η ομάδα μας θα αποχωρήσει από το γήπεδο και η ευθύνη θα βαραίνει εσάς γιατί γνωρίζετε το πρόβλημα και αντί να το λύσετε συνεχίζετε να κάνετε δημόσιες σχέσεις.