Το σημερινό κουπόνι φίλες και φίλοι είναι πολύ δυνατό, Σάββατο γαρ και οι καλές ιπποδρομίες πολλές.
Από που θα ξεκινήσω; Από Νότιο Αφρική και τον ιππόδρομο του Turffontein.
Θα πάω μάλιστα στην έβδομη κούρσα που θα ξεκινήσει στις 16:20 και με τον SELL HIGH (7). Τι έχει κάνει αυτός ο εκτομίας; Κυνηγάει τι νίκη, εδώ και καιρό, αλλά για τέσσερις σερί φόρες μένει στην δεύτερη θέση. Είναι η χαρά του… πλασέ δηλαδή. Αν θα το κάνει και σήμερα; Τι να σας πω. Εσείς πάνως με μια απόδοση γύρω στο 4,50 με 5,00 αμα τον βρείτε, αξίζει να τον τιμήσετε. Αν θέλετε και κάλυψη να βάλετε πρώτα τον OSCAR WILD (9). Τον τρόφιμο του κορυφαίου προπονητή στη Νότιο Αφρική και όχι μόνο, του Mike de Kock. Από εκεί και πέρα SWORDER STREET (1) θα είναι στα αουτσάιντερ. Πληρώνει και αξίζει.

Τι προτείνω; Στο γκανιάν και τους τρεις ίππους να παίξετε θα βγάλετε κέρδος, έστω και μικρό και σίγουρα καλύτερο αν παίξετε τους δυο πρώτους ίππους διπλή μίζα.
Στα δίδυμα 7Χ9, 1Χ7, αλλά και 1Χ9 για να κλείσουμε την τριπλέτα.

Στην πέμπτη κούρσα του Leopardstown, στο Irish Champion Stakes που θα ξεκινήσει στις 18:10, o GHAIYYATH (1) είναι το τεράστιο φαβορί και… καλά κάνει και είναι.
Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες σε Group 1 ιπποδρομίες, με τελευταία το Juddmonte International Stakes, στα μέσα Αυγούστου στο York όπου μάλιστα έχει επικρατήσει κόντρα σε ορισμένους ίππους που θεωρούνται όχι απλά οι καλύτεροι στην Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Μεγάλο του προσόν του το γεγονός ότι πάει στο κεφάλι και με τον ρυθμό του διαλύει κάθε σχέδιο των αντιπάλων του. Έτσι θεωρώ ότι θα κάνει και σήμερα και τον προτείνω ανεπιφύλακτα με μια απόδοση που δεν θα πάει πάνω από το 1,50.
Αν θέλετε και φορκάστ εδώ, πρώτα με την MAGICAL (5) κάτι που είχε γίνει στην τελευταία κούρσα που έτρεξαν μαζί και μετά με τον ομόσταυλο της προαναφερόμενης, τον JAPAN (2).
Τα φορκάστ 1Χ5 και 1Χ2, εδώ.