Με τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι να κάνει ντεμπούτο στο πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εύκολα του Φίλιππου στη Βέροια με 3-0.

Πιο εύκολη και από υγιεινό περίπατο ήταν η νίκη του Ολυμπιακού στη Βέροια κόντρα στον Φίλιππο. Οι Πειραιώτες έχοντας για πρώτη φορά στο πάγκο τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι, δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 3-0 (8-25, 18-25, 15-25) και να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα χρονιά.

Στα του αγώνα η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν τεράστια, με τον Τζουλιάνι που ξεκίνησε με βασικό διαγώνιο τον Ζουπάνι να βλέπει στο πρώτο σετ τους παίκτες του να κάνουν ένα σερί 13-0. Οι γηπεδούχοι που έχουν σημαντικά προβλήματα δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να κοιτάξουν στα μάτια τους αντιπάλους τους και έτσι έγινε πολύ εύκολα το 0-1.

Ίδια εικόνα υπήρξε και στα υπόλοιπα δύο σετ, με τους «ερυθρόλευκους» να μην αφήνουν να περάσει τίποτα πάνω από το φιλέ και να φτάνουν με χαρακτηριστική άνεση στο 3-0, σε μια προπόνηση θα λέγαμε πριν το σημαντικό παιχνίδι με τον Φοίνικα Σύρου.