Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού στη Λεωφόρο αναφέρθηκε στην υπομονή που επέδειξε η ομάδα του, η οποία βαδίζει σε μονοπάτια πρωταθλητισμού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στην υπομονή της ομάδας του και τόνισε πως το τριφύλλι βαδίζει σε μονοπάτια πρωταθλητισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:
“Μας χρειάστηκε η υπομονή γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα καλά οργανωμένη ανασταλτικά. Η υπομονή για εμάς σε αυτή τη φάση που έχουμε ανάγκη από νίκες δεν είναι ιδιαίτερο εύκολο. Αυτή η υπομονή που είχαμε και στο β’ μέρος και στην αρχή μας βοήθησε να είμαστε ψύχραιμοι, να βάλουμε το πρώτο γκολ και να κάνουμε πιο απλά τα πράγματα. Ήταν σημαντική νίκη”.

Τι σημαίνει το γεγονός πως φέτος ο Παναθηναϊκός παλεύει για πρωτάθλημα, ενώ πέρσι τέτοια εποχή μαχόταν για την πεντάδα: “Είναι τεράστια διαφορά. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ το ξέρω, ξέρω πολύ καλά που ήμασταν και πού είμαστε σήμερα. Διαφορετικοί στόχοι, διαφορετικός ο τρόπος σκέψης, διαφορετική η πίεση.

Η δική μας πορεία μάς οδήγησε στα μονοπάτια του Παναθηναϊκού, του πρωταθλητισμού. Σε αυτή τη διαδικασία παρουσιάζεται άγχος. Σε κάθε παιχνίδι η Λεωφόρος είναι γεμάτη, ο κόσμος πιστεύει στην προσπάθεια. Χαίρομαι για τους παίκτες μας, που σήμερα βρισκόμαστε σε μία θέση που στα playoffs θα κριθούνε όλα”.