Ο Γιώργος Καμπερίδης σε δηλώσεις του στο blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ενωμένη από το πρώτο δευτερόλεπτο, προκειμένου να πετύχει τον στόχο της.

Ο νεαρός φόργουορντ σημείωσε πως ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη απέναντι στην Λάρισα (21/11, 20.00) για να πάρει την απαραίτητη βαθμολογική ανάσα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, ενώ όπως επισήμανε θα πρέπει οι «ασπρόμαυροι» να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια και να τα δώσουν όλα.

Όπως σημείωσε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Να υπερβάλλουμε εαυτούς, όσοι θα είμαστε στο γήπεδο

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να πάρουμε μία ανάσα βαθμολογική στο πρωτάθλημα γιατί έχουμε μείνει πίσω, αλλά και να βρεθούμε σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, γιατί μετά την διακοπή μας περιμένει μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.

Τώρα όμως κοιτάμε μόνο το παιχνίδι με τη Λάρισα και είναι αλήθεια ότι είχαμε πολλά εμπόδια και απρόοπτα όλες αυτές τις ημέρες στην προετοιμασία μας. Η υγεία είναι πάνω από όλα κι εύχομαι να έχουμε σύντομα κοντά όσα παιδιά δεν καταφέρουν να είναι στο παρκέ για το παιχνίδι αυτό. Πρέπει να παίξουμε και για αυτούς. Να καλύψουμε το κενό τους.

Είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε το δικό μας παιχνίδι και για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού και των ριμπάουντ. Πρώτα από όλα όμως, όσοι θα είμαστε στο γήπεδο θα πρέπει να τα δώσουμε όλα.

Να υπερβάλλουμε εαυτούς, να έχουμε υπομονή και επιμονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το ίδιο περιμένουμε και από τον κόσμο μας. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, από το πρώτο δευτερόλεπτο».